Umobile ~ Memang betul betul Unlimited

Hai..selamat Pagi.
Lama sangat dah nak buat entri ni.Tapi selalu je ada halangan.Emm,macam macam hal.Lain nak tulis entri,lain p update artikel..hihihi.






TELCO
Okay.. Ina ( aka sang aura ) hendak beritahu mengenai Satu Syarikat TElco ni..iaitu UMOBILE. Hampir dekat sebulan, ina menggunakan UMOBILE UNLIMITED 4G prepaid . Alhamdulillah,sangat sangat berpuashati. Kali ini (nombor sebelum ni, pakai juga..)ina beli hanya untuk kegunaan Sosial Media (Live Facebook,Instagram,Twitter dan whatsapp) sahaja. Untuk kegunaan luar aje lahh. Sebab di rumah ina sudah ada wifi TM.


MENJIMATKAN 
Setakat ni,alhamdulillah,memang lancar ina nak update status di mana mana sosial media.Tiada tersekat atau loading lama lah. Apa yang menarik bagi Umobile prepaid,Ina guna banyak data.Akan tetapi, kredit masih maintain (dah nama UNLIMITED kan? hihihi)..Syok tak korang kalau macam ni? Sejak sejak akhir ni, ina memang duk gila LIVE di Facebook dan instagram hihihihi.. Segalanya mudah kerja ina bagi mempromosikan paid Review atau Tutorial masakan.ehehehe. Mesti ada yang meluat tengok ina..silap silap muntah hijau kan? Itulahhh, siapa tak suruh grab Umobile prepaid ni kannn?


SIGNAL 
Sangat lancar.Tiada sebarang masalah lebih lebih lagi kawasan perumahan ina ni belakang bukit,kebiasaan nya signal sedikit teruk jika kawasan berdekatan hutan.Ehehehehe.. Yeke? betul laaa.. takkan nak tipu.Sebab tu lerr, ada entri ni ina create.


Untuk lebih lanjut, korang sila la jengah ke sini >>>UMOBILE UNLIMITED

13 ulasan:

  1. sha masih setia ngn umbomile sejak pakai nii

    BalasPadam
  2. Suami cik ash pakai line umobile..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha cik ash dah kahwin 3 tahun dah.. Rezeki anak belum ada lagi.. Nama pena blog asal usul panggilan daripada anak saudara

      Padam
    2. takpe,,insyallah.Mana tau la kan, lepasni akan dapat kembar triplet ke.. rzeki allah tak terjangka

      Padam
  3. kalau dh boleh update entry blog tu kira bagus sangat dah ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya.. lagi banyak entri lepasni.. hihihihi.. angan tak sudahh

      Padam
  4. Cik Renex pakai umobile jugak. memang berbaloi2. tapi baru ni line kat rumah wat hal lak.tmpt lain laju je internet.huu

    BalasPadam
    Balasan
    1. haihh.. nak kna panjat pokok nii.. emm

      Padam
  5. Umobile x kuat signal d kwsan tanah merah ni jd abe kie guna digi live je. Salam perkenalan drp geng blogger pantai timur! 😊

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.