NARRATRS : INVITATION CAMPAIGN PERTAMA

11:45 PG
kempen narrtrs sedang berlangsung


alhamdulillah..gembira tidak terhingga apabila dapat email..(macam nak lompat bintang..heee) ina sudah dapat kempen terbaru dari pihak NARRATRS


Kempen ini antara yang PERTAMA  ina dapat tau. (Invitation campaign)

(UNITY IN DIVERSITY OUR COMMON THREAD)

MESTILAH  Upload gambar yang sesuai dengan TEMA yang diberikan oleh pihak narratrs
selepas Submit tugasan  yang diberikan
 
pihak narrtrs akan Mengesahkan tugasan kita,
 
 seterusnya tunggu bayaran komisen 
 
Mudah kan?


SYARAT utama : 
 
1.MEMPUNYAI AKAUN di FACEBOOK dengan jumlah RAKAN 1000 Orang

2.pemegang akaun INSTAGRAM.. ( sambil sambil duk intai artis di Instagram ni, baik korang buat DUIT...) 
 
** sesuai bg mereka yang nak buat side income dalam matawang usd

Daftar Segera!! kat sini >>>> NARRATRS 
 
 

Manfaatkan sosial Media anda dengan meraih pendapatan

12 ulasan:

  1. Best tu, sambil2 bersosial sambil buat duit, thanks for sharing dik

    @KakSu-Membantu ibu2 dirumah membina blog untuk menjana pendapatan online

    BalasPadam
  2. 1st time dengar .. nnti nk skodeng

    BalasPadam
  3. Permah dengar tapi tak try lagi kena cuba la nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena try cecepat.. sebelum di tutup permohonanan

      Padam
  4. Saya pun 1st time dengar jugak tapi takleh nak join sebab saya takde akaun instagram..anyway tahniah sis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. friendlist 1000 minima,pun dah boleh join di facebook

      Padam
  5. Balasan
    1. buat duit lebih kurang macam churp churp la.. kongsi gambar dan share di media sosial

      Padam
  6. Nanti nak stalk apa benda kah ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat duit lebih kurang macam churp churp la.. kongsi gambar dan share di media sosial

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.