BLOG kini BERWAJAH BARU!

8:29 PG
Haii.. assalamualaikum ..
Terlebih dahulu nak ucapkan ribuan terimakasih kepada sis hawa dot com     
 tersangat berpuashati dengan design blog ina. Sekarang ni sedap mata memandang,kemas dan menarik. Blog tidaklah serabut macam dahulu..mudah untuk pembaca blog nak cari artikel lama


HEADER BLOG

Ina sukakan blog simple.. taraaaa!! beraura betull.. siap berapi nii



Selain tukar template ni kan, alhamdulillah.Page view meningkat drastik...sebab mesra SEO. Wowowowowo...  huhuhuhu.Harap harap lepasni income adsense meningkat la... kikikiki.(angan angan saja niii) Memang POWER laaa.. kalau tidak, blog ina nak cecah 500 keatas kena tunggu Slot seram laaaa.. itupun setiap khamis..Hehehehe.. kan? sadis betul.

Pageview meningkat..mesra SEO


Lepasni, ina nak submit lagi dua blog.. satu untuk bisnes  suami dan blog ina pada tahun 2013.. rasa sayang pulak nak tutup blog itu.. tehehehehe.

Okay.. korang Yang  nak MAKE OVER blog...sila sila la jengah Blog SIS hawa dot com 
harga pun mampu milik



12 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.