Anak mama : Bakal ke pra sekolah 2018

1:56 PTG
Assalamualaikum..
selamat petang.Harini tiba tiba hujan lebat,oh..ye.Sebenarnya dari semalam lagi hujan.Dengan angin kencang sebelum turun hujan.. macam puting beliung kecil,kata abah sang aura la.

Okay,entri bukan pasal hujan atau puting beliung ya.Hihihihi.. tajuk kali ni mengenai life kami anak beranak. Rasanya..takde lagi .. cerita pasal anak sang aura dalam mana mana entri.

anak sulung.. nur iman qhaisara

ecececeh .. ni bukan mama dia yang mintak posing camni tau,sendiri yang buat ni..

Anak sulung sang aura (ina bahasakan diri) ni.Sekejap aja dah membesar.Tahun depan sudah kena hantar sekolah pelindung (which is,sama level dengan budak sekolah rendah).. mama yang kecut perut ni. Sara dah berumur 6tahun.Rasanya,awak macam baby lagi tau.Tak sangka dah besar..kena sekolah.Ermm.. ade ke mak mak dekat luar sana macam ina ya? Rasa macam haihh..payah la nak terang macam mana perasaan itu.

 MANJA
Seorang yang manja..kalau mama marah dia.Sara akan video call mak ngah(kakak ina) dia untuk mengadu.Macam macam ? Ehh,sara takde telefon la.  Guna telefon ina.. mintak nak bercakap dengan makngah. Makngah ibarat ibu dia nombor 2 tau..(mak ngah suka melayan karenah dia kalau datang kuantan)

okay..ini la serba sedikit pasal anak ina.Nanti next entri,ina akan update story misteri..tentang sara.Nantikan ye..


2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.